Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ........

Πριν δέκα μέρες αποχαιρετήσαμε την Άνοιξη με δύο τελευταίες κατασκευές που λόγω φόρτου εργασίας εν όψει της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, καθυστέρησα πολύ να τις αναρτήσω....Αλλά όπως λέει ο λαός μας..."κάλλιο αργά παρά ποτέ.....
Για την πρώτη κατασκευή ευχαριστώ πολύ το blog Χειρ/τα Μπλέ όνειρα-Handmade Blue Dreams, από το οποίο "έκλεψα" την ιδέα και την προσάρμοσα στα δικά μου δεδομένα.
                                                    ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ


Η δεύτερη κατασκευή είναι η αγαπημένη όλων των παιδιών χέλωνα........

Ελπίζω να σας αρέσουν. Θα τα πούμε σύντομα με πολύ περισσότερες κατασκευές, καλοκαιρινές τώρα πια.....

9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυ Δελφινακι μου! Σου ετοιμαζω ομως μια εκπληξη, ειδικα αφιερωμενη σε σενα! Φιλακια θα τα πουμε συντομα!

      Διαγραφή
    2. ωω ευχαριστώ,δελφινάκι αγαπάει εκπλήξεις και θα περιμένει με αγωνία !! Φιλούθκια

      Διαγραφή
  2. Τέλεια σου βγήκαν γλυκιά μου Φένια,,άξιζε ο κόπος που έκανες γιατι είναι πολύ χαριτωμένα!!με συγκίνησες κοριτσάκι μου με όσα έγραψες στο μπλόγκ μου όταν με διάβασες με το τελευταίο σου τσιγαράκι μετα τόση κούραση!είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί σε ξεχωρίζω και για το πάθος που έχεις για τα μικρά παιδιά,αλλα και για τον γλυκό σου χαρακτήρα!θα χαρώ να τα λέμε το καλοκαίρι μέσα απο τα μπλόγκ μας και να μαθαίνω τι κάνεις!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KATE ΜΟΥ! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!Μόλις είδα τυχαία τις πεταλούδες σου.Με έκανες πολύ χαρούμενη.Όχι τόσο με την αναφορά του ονόματός μου όσο ότι η ιδέα μου υλοποιήθηκε και από άλλον,άρα άρεσε.Σε ευχαριστώ!!!Καλό καλοκαίρι να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικα και αρεσε και περισσοτερο στους μικρους μου μαθητες που ξετρελαθηκαν!!! Σε ευχαριστω παλι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες κατασκευές και οι δυο και σε όμορφα χρώματα! Πολλά φιλάκια Φένια μου!!! Καλή συνέχεια σ'ότι κάνεις! Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή