Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....Η ΖΩΗ ΜΟΥ......

Λοιπόν φίλοι μου μιας και πήρα φόρα σήμερα με τις αναρτήσεις, σκέφτηκα να σας συστήσω την μεγάλη Αγάπη της ζωής μου! Τη μικρή μου σκυλίτσα την  Παολίνα!!! Η γνωριμία μας ξεκίνησε μία μέρα το Νοέμβρη του 2008 και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου που έχω τα γενέθλιά μου. Ήταν το δώρο των φιλενάδων μου....το καλύτερο δώρο της ζωής μου!!!!!!
Εκείνη τη μέρα γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας, κεραυνοβόλος και αμοιβαίος! Εκείνη την εποχή ήμουν μέσα στη μαυρίλα θρηνώντας μια χαμένη αγάπη....Πόσο λάθος έκανα και πόσο πολύτιμο χρόνο έχασα από τη ζωή μου.....Τώρα που το σκέφτομαι και γυρίζω πίσω στο χρόνο δε νομίζω να έχω νιώσει ποτέ τόσο απόλυτα συναισθήματα για κανέναν, παρά μόνο γιαυτό το μικρό πλασματάκι που γέμισε τη ζωή μου με χαρά και ευτυχία!
Είναι ναζιάρα, παιχνιδιάρα, πανέξυπνη και πανέμορφη{φουλ χαζομαμά είμαι}.Σας την παρουσιάζω λοιπόν την όμορφή μου κόρη





Τρέμω στην ιδέα πως θα την χάσω μια μέρα, όμως τρέμω περισσότερο στην ιδέα πως αν με χάσει αυτή πρώτα τι θα απογίνει.....και με παίρνουν τα ζουμιά κι έρχεται στην αγκαλιά μου και με χαιδεύει στο πρόσωπο με το χεράκι της και μου στεγνώνει τα δάκρυα με τη γλωσσίτσα της....Άντε μετά να συνέλθω.....Φυσικά δεν τολμάει κανένας να με πειράξει και όλη την ημέρα είναι από πίσω μου "ουρά"......
Λοιπόν σταματάω και σας αφήνω γιατί μπορώ να μιλάω με τις ώρες για το Παολάκι μου και θα σας ζαλίσω..........Φιλάκια πολλά και να περνάτε όμορφα!!!!!!!!!!!

51 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοια κάνεις και θα αρχίσουμε τις αναρτήσεις με τις μικρές μας αγάπες!!!!!!!!!!!!
    Κούκλα η Παολίνα,σαν τη θετή μαμά της!!!!!Να τη χαίρεσαι κι εκείνη εσένα κι εύχομαι για πολλά-πολλά χρόνια να είσαστε μαζί και να χαιρόσαστε την αγάπη σας!!!!!!!!!!!!!!
    Φιλιά ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ εις διπλούν!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ! ΑΚΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΟΛΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ω ψυχούλα μου...τι κουκί είναι αυτό; Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πάρα πολλά χρόνια μαζί!
    Εδώ το λάτρεψα εγώ από τις φωτογραφίες....
    Φιλιά!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  3. Κούκλα η "μικρή",να τη χαίρεσαι!!!!Φιλιά σε σένα και στην κούκλα σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ1 ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΦΙΛΙΑ

      Διαγραφή
  4. Είναι πανέμορφη η Πάολα!
    Και δεν είσαι καθόλου χαζομαμά, είσαι μια χαρά και όπως πρέπει! Τι να πω κι εγώ που του δικού μου του έχω βλογ;

    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ......ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  5. Φατσούλα η Παολίνα!Μια ανιδιοτελής αγάπη,παντοτινή και αληθινή δημιουργείται πάντα με ένα τετράποδο φίλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ! ΦΙΛΙΑ

      Διαγραφή
  6. Φένια μου η Παολίνα είναι η μόνη που δεν θα σε προδώσει ποτέ...
    Αξίζει την αγάπη σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ....ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ "ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

      Διαγραφή
  7. Μα τι γλυκιά κουκλίτσα είναι αυτή!!!!!! Τι αξιολάτρευτο πλασματάκι!!! (Μου επιτρέπεις να αναδημοσιεύσω την ανάρτησή σου στον "Πλανήτη για όλους" να τη δουν κι άλλοι?) Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα σ'ενημερώσω! Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Δηλώνω φαν της Παολίνας.Είναι κουκλάκι. Και τι όμορφο όνομα. Της πάει γάντι. Στη φωτογραφία με το τζινάκι όλα τα λεφτά. Αμ τα κοτσιδάκια πάνε πίσω;;; Φτου- φτου !!
    Πως να μην δεθείς μαζί της;;; Εδώ εγώ δέθηκα με τα δυο καναρινάκι μου την Φίσφη και τον Γιάγκο. Θα κάνω ανάρτηση όταν επιστρέψω...
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ....!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗ ΦΙΣΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΓΚΟ!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Το καλύτερο καλωσόρισμα του Αύγουστου μου έκανες ματάκια μου!!!να τη χαίρεσαι την Παολίνα σου,είναι μιά απίστευτα πανέμορφη κουκλίτσα!!έχω κι εγώ μία κούκλα μπεμπάρα τη Cyndie μου και κάποτε θα σας την παρουσιάσω κι εγώ δεν μπορεί!!είναι ένα σιχ-τζού πολύ ήρεμο και πιστό που το λατρεύουμε..το καλύτερο δώρο σου έκαναν οι φίλες σου κοριτσάκι μου..τι να πω τεράστια χαρά πήρα που είδα ότι έχεις κι εσύ όμορφο απίθανο πλασματάκι!!φιλάκια άπειρα κούκλα μου!!και καλό και δροσερό μήνα να έχουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ CYNDIE! ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΙΧ-ΤΖΟΥ!!!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ

      Διαγραφή
  10. Γεια σου Φένια! Ποια περισσότερη αγάπη από αυτή της κουκλίτσας σου1 Απλή, άδολη, χωρίς αντάλλαγμα, άντε και μερικά χάδια, με ματιές που σου μιλάνε στην ψυχή! Είχα 14 χρόνια την Φρίντα μου και όταν την ¨'εχασα" έχασα άνθρωπο! Είπα ότι είναι μεγάλος ο πόνος και δεν θα πάρω άλλη! Δεν άντεξα όμως και τον Νοέμβρη του 2009 πήρα την Μαλού! Απίστευτο παρεάκι! Φιλάκια και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΖΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.....ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

      Διαγραφή
  11. Έτοιμη! Μπες κι εδώ!
    www.planitisgiaolous.blogspot.gr
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ! ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Πανέμορφη η Παολίνα,πραγματική κουκλίτσα!
    Καλό μήνα και να περνάς καλά με την όμορφη παρεούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι κουκλί είναι αυτό!! Και τι νάζι, τι φωτογένεια που'χει!!
    Καλό μήνα, Φένια !! Με πολλές βουτιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Παολίνα σου είναι σκέτη γλύκα!!!Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ1 ΦΙΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  15. Kαλημέρα Φένια μου και καλώς σε βρήκα!!! Το σκυλάκι σου είναι ενα κουκλί σκέτο μοντελάκι!!!Μην κάνεις δυσάρεστες σκέψεις...Να είσαι καλά και να περνάς όμορφα!!!Χαζεψα το σπιτάκι σου και μου άρεσε πολύ το οτι ασχολείσαι με πολλά και διάφορα μπράβο σου!!!Πάω να σε βάλω στα ιστολόγια μου και να σε βρώ και στο fb.Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φενια ειδες πώς δένεσαι με αυτες τις ψυχούλες, δεν θα σου πώ για το οτι ειναι κουκλι, απλα ειναι πλασματα που τα μεγαλώνεις και ειναι μερος πια της οικογενειας σου , απόλυτα εξαρτημενα απο εσενα , δινεις και παιρνεις , μη σκεφτεσαι πολυ μακρια , το κανω κι εγω και ειναι οτι χειροτερο. Σημερα , μια φίλη μου μου λεει - βρε Μαιρη τι αυριο? εγω σκεφτομαι το σήμερα και μαλιστα ως το απόγευμα και μαλλον εχει δικιο, φιλιά πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ....ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
  17. Φένια μου γειά σου!
    Πως μπορούσα να μην σε επισκεφτώ αφού είδα αυτήν την ομορφούλα!!!!!!
    Καλά να είσαι να την φροντίζεις την ψυχούλα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φένια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σου εύχομαι.
    Καταλαβαίνω την λατρεία σου την Παολίνα,γιατί κι εμείς (η μαμά μου συγκεκριμένα) μετά το φευγιό του μπαμπά μου,αποκτήσαμε ένα αρσενικό Μαλτεζάκι, το οποίο λατρέψαμε ήδη και είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας όλων μας.Κι εκείνο λες και το καταλαβαίνει μας το ανταποδίδει.
    Μην κάνεις άσχημες σκέψεις για σένα,είναι άκαιρες και απόλαυσε όσο μπορείς αυτή τη μοναδική σχέση που δε σου ζητάει τίποτε ενώ σου δίνει τόσα πολλά!!!
    Φιλάκια απο μένα και τον Μπέπε (εκ του Μπέπε Γκρίλλο,του Ιταλού πολιτικού, λόγω τρελλού μαλλιού,χαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς..και εύχομαι να μη νοιώσεις ποτέ αυτό που τόσο φοβάσαι να σκεφτείς γιατί εγώ το έχω περάσει..Η Παολίνα σου είναι..ΚΟΥΚΛΑ..και νοιώθω τη λατρεία που την έχεις.Εγώ λέω για τη Κλώντη μου ( είναι 9 ετών) ότι είναι το..αυτοκολητάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Η ΚΛΩΝΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ!!!!!!! ΦΙΛΙΑ

      Διαγραφή
  20. Acabei de conhecer o seu blog,achei muito fofa a Paolina! Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
    Siga-me e pegue o meu selinho!!!

    Obrigada.

    Beijos Marie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ήρθα αργά απόγευμα Κυριακής κα πέρασα να δω τι μου κάνει το κοριτσάκι μου-αλλά και το μαλλιαρό κοριτσάκι επίσης-..μου έλειψες κι εσύ και μερικοί ακόμα που είναι αγαπημένα φιλαράκια...σου στέλνω αγκαλίτσα μεγάλη..και άαααααααααααααπειρα φιλάκια ματάκια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙ! ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΜΟΡΦΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  22. Εγώ γιατί δεν είχα ξαναέρθει σ'αυτό το σπιτάκι που έχει λίγο απ'όλα????
    Καλώς σε βρήκα λοιπόν!!Στάθηκα εδώ γιατί δεν μπορώ να προσπεράσω αυτή τη φατσούλα,αυτή τη γλύκα που κοιτάει τον φακό σαν μοντελάκι!!Πόσες φορές μπήκα στο πειρασμό από την συνεχή πίεση των παιδιών,να πάρουμε ένα σκυλάκι στο σπίτι αλλά δεν το αποφάσισα ποτέ...
    Να σου ζήσει !!
    Σε φιλώ και θα τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή